Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кришталеве небо вчорашнього дня

Рік:
Ор. назва:
Zuo ri qing kong
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Сі Чао
Тривалість:
01:22:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UFDUB
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Іноді, під впливом обставин, людині доводиться змінюватися, навіть якщо вона цього не планувала. Але життя така штука, що потрібно вчитися чомусь новому, інакше немає сенсу існувати. Головним героєм цієї історії виявляється хлопець, учень старших класів. Ван проживає в маленькому містечку, розташованому біля моря. Як більшість хлопців його віку, він не особливо турбується про майбутнє. Все що йому треба, це розважатися тут і зараз. Хлопчина абсолютно не розуміє навіщо потрібні всі ці турботи, і вважає за краще жити за принципом «і так норм». Все його перебування в школі зводиться до спілкування з друзями, а на навчання, він просто забиває. У вільний час Ван любить читати комікси, малювати, і грати у відеоігри. Герой ніколи не розумів значення слова відповідальність, але, коли його призначають старостою класу, для хлопчини все відразу змінюється. У цьому складному занятті головному герою допомагатиме найкрасивіша дівчинка в класі. Саме в цю героїню на ім'я Юї закохується Ван. Тепер йому потрібно змінюватися, щоб підкорити серце коханої. ©Kino4ua Кришталеве небо вчорашнього дня 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?