Kino4ua.com
PG-13

Бладшот

Рік:
Ор. назва:
Bloodshot
Країна:
США, Китай
Режисер:
Дейв Вілсон
Тривалість:
01:49:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - КОЛОБОК
«Бладшот» - нова версія історії появи сучасного Франкенштейна. У недавньому минулому чоловік зазнав процедуру реанімації, після чого відбулося його перетворення в машину для здійснення вбивств. Ініціаторами подібних розробок виступало ФБР і до певного часу досліди показували дивовижні результати. У піддослідних повністю стиралася пам'ять, в їх кров впроваджувалися мікрокомп'ютери з особливими можливостями. Подібні технологічні засоби гарантували носіям моментальне загоєння ран, і здатність тримати під контролем усі електронні пристрої.

Одного разу події призводять до того, що грізна розробка виходить з-під контролю творців, оголошуючи їм справжнісіньку війну. Ідея творців полягала в тому, що від колишньої людини у робота не повинно було залишитися нічого. Планувалося, що біологічний пристрій не пам'ятав своїх близьких, місця народження і обставини колишнього життя. Цього разу все пройшло не за сценарієм військових. Вони щиро вірили в успішність свого винаходу, а створені машини зобов'язані були змітати всі перепони на своєму шляху. До ожилого стараннями вчених солдату поступово починає повертатися пам'ять, після чого воїн приймає рішення помститися всім, хто втрутився в його життя і став причиною жорстокого експерименту. ©Kino4ua Бладшот 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?