Kino4ua.com
R

Пограбування за Фрейдом

Рік:
Ор. назва:
Ruben Brandt, Collector
Країна:
Венгрія
Режисер:
Мілорад Крстич
Тривалість:
01:36:02
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
У центрі цього мультфільму знаходиться психотерапевт на ім'я Рубен Брандт. Цей професіонал вважається самим висококласним в своїй справі, і до нього звертаються різні особистості. З особливим успіхом йому вдається позитивно впливати навіть на злочинців. Але, як це часто буває, «чоботар лишається без чобіт». Вся справа в тому, що головний герой відчуває величезний дискомфорт, який заважає йому жити повноцінним життям. Щоночі чоловік бачить нічні кошмари, які ніколи не закінчуються. Він вважає, що з цієї ситуації є тільки один вихід – пограбувати кілька національних музеїв. Брандт впевнений, що як тільки він винесе тринадцять творів мистецтва з музейних стін, то кошмари припиняться назавжди. За допомогою своїх пацієнтів він організовує «команду мрії», яка грабує кілька музеїв, серед яких Лувр, Ермітаж, нью-йоркський музей сучасного мистецтва, а також галерея Тейт. Ця божевільна витівка вдалася на всі 100 відсотків, але в одному головний герой прорахувався. Замість довгоочікуваного спокою, він отримав нові неприємності. Тепер за ним полюють не тільки мафіозі, а й страхові агенти. ©Kino4ua Пограбування за Фрейдом 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?