Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

LEGO Фільм 2

Рік:
Ор. назва:
The Lego Movie 2: The Second Part
Країна:
Данія, Норвегія, Австралія, США
Категорія:
Режисер:
Майк Мітчелл
Тривалість:
01:47:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Все було добре до тих пір, поки не з'явилася нова небезпека. Тепер світ балансує на межі. Один невірний рух і все може зруйнуватись. Герої фільму стикаються з великою загрозою, яка йде з самого космосу. З глибин всесвіту на всіх швидкостях, не зупиняючись ні перед чим, мчать порушники галактичного спокою. Ці нахаби руйнують все на своєму шляху, їх практично неможливо зупинити. Все це може дуже погано скінчиться, якщо головні герої не знайдуть спосіб зупинити їх. Щоб не допустити розвитку небезпечної ситуації, головні герої відправляються в подорож, щоб нейтралізувати нахабних злодіїв. Улюблені герої відправляються в подорож, яке буде дуже важливою не тільки для всієї планети, але і для них самих. Вони побачать красу всесвіту, а також побувають у багатьох галактиках, познайомляться з різними персонажами. Кожен пам'ятає, що виконує важливу місію. Але, що більш важливо, під час цієї подорожі кожен герой зрозуміє, що він унікальний і особливий.

Минуло п'ять років з тих пір, як все було прекрасно, і тепер жителі пластмасового світу зіткнулися з новою неймовірною загрозою - прибульцями LEGO DUPLO®, які прибули з космосу і руйнують все на своєму шляху куди швидше, ніж герої можуть побудувати знову. В результаті жовтим человечкам доводиться жити в похмурій постапокаліптика, але Еммет цього не помічає і продовжує радіти життю. Одного разу з'являється невразливий корабель-розвідник і тягне з собою видатних, на його думку, героїв - Люсю в тому числі. Щоб врятувати друзів і відновити гармонію у всесвіті ЛЕГО, Еммет відправляється в незвичайну галактику, де править постійно змінює форму Королева, і завжди панує музика. ©Kino4ua LEGO Фільм 2 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?