Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

NCIS: Морська поліція: Лос Анджелес (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 сезон)

Рік:
Ор. назва:
NCIS: Los Angeles
Країна:
США
Режисер:
Девід Баррет, Стів Бойум, Терренс О'Хара
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова НТН | Двоголосий закадровий - 1-3 сезон, ICTV | Багатоголосий закадровий - 4-6 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Octopus, TVShows
Детективний серіал з елементами драми розкриє таємниці роботи елітного слідчого управління, яке виконує секретні урядові завдання. Місце дії - штат Каліфорнія. Відділ складається з чотирьох досвідчених агентів, кожен з них є справжнім професіоналом у своїй сфері. Часто їм доводиться ризикувати власним життям, але героям не знайомий страх, і вони готові абсолютно на все.
Каллен не знає свого справжнього імені, так як виріс в дитячому будинку, а потім його всиновила прийомна сім'я. Ставши дорослим, Каллен поступив на державну службу і почав виконувати секретні завдання. Зараз герой серіалу «NCIS: Морська поліція: Лос-Анджелес» прямує в новий штаб, де йому належить дізнатися про загибель морського офіцера. Чоловікові вдається з'ясувати, що недавно загиблий займався справою мексиканських наркокартелей. Незабаром Каллену разом з колегами доведеться розслідувати чергове вбивство. Головний підозрюваний - психічно ненормальний ветеран війни. Агентам необхідно знайти злочинця, якого вже шукають інші спецслужби.
У наступних серіях морська поліція візьметься за розслідування убивства чоловіка, який мав відношення до військових розробок. Потім Каллена чекає неприємний сюрприз - на тілі загиблої дівчини він знайде пристрій, в якому зберігаються його фотографії. Кому і навіщо потрібні були знімки агента? ©Kino4ua NCIS: Морська поліція: Лос Анджелес (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?