Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чорна діра

Рік:
Ор. назва:
Pitch Black
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Девід Туї
Тривалість:
01:43:47
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Майбутнє настало: регулярно відбуваються міжпланетні перельоти з введеними в анабіоз пасажирами на борту. Один з космічних кораблів, «The Hunter Gratzner», виявився в серйозній небезпеці. Переліт через хвіст комети став для нього фатальним. Тепер під загрозою життя пасажирів і екіпажу. Після загибелі капітана корабель здійснює екстрену посадку на невідомій планеті, але висока швидкість падіння не залишає і шансу більшості людей. Тих, хто залишився в живих лише 12 чоловік, серед них: член екіпажу - другий пілот Керолін Фрай, - сімейство паломників, підліток на ім'я Джек, жорстокий злочинець Річард Ріддік і його доглядач Джо. Після приземлення корабель приходить в непридатність. Планета, де опинилися люди, має відмінну рису - тут світять відразу три сонця, а значить, ніколи не настає ніч. Розділившись по групах, які вижили відправляються на пошуки води і їжі, але їх знахідки вселяють в них жах. Крім кладовища з кістками гігантських тварин, вони виявляють занедбану базу шахтарів і останки загиблих людей. Розкривається страшна правда: кожні 22 роки на планеті відбувається затемнення - з настанням темряви на поверхню піднімаються голодні тварини, що поїдають все на своєму шляху. І це може статися в будь-який момент. Група починає екстрені збори, але ніч вже близько. Несподівано з'ясовується, що за вічними окулярами Ріддіка ховаються незвичайні очі, здатні бачити лише в непроглядній темряві. Але чи варто чекати від небезпечного злочинця допомоги, і чи встигнуть люди покинути планету до зустрічі з кровожерливими тваринами? ©Kino4ua Чорна діра 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?