Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

NCIS: Морська поліція: Новий Орлеан (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
NCIS: New Orleans
Країна:
США
Режисер:
Тоні Уормби, Джеймс Уитмор мл.
Тривалість:
00:42:17
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Octopus
Події серіалу знайомлять глядачів з Дуейном Прайдом - спеціальним агентом, який вже кілька років очолює слідчу групу в Новому-Орлеані. Відділ головного героя багатосерійного кримінального фільму «Морська поліція: Новий Орлеан» за багатьма параметрами відрізняється від стандартних поліцейських підрозділів. І найголовніша відмінність в тому, що Прайд разом зі своєю командою розслідує правопорушення, пов'язані з ВМС США і Корпусом морської піхоти. Може здатися, що таких злочинів повинно бути небагато, але в кожному епізоді ми будемо переконуватися в зворотному. У першій частині серіалу героїв чекає чимало небезпечних завдань. Їм належить запобігти спалах чуми, співпрацювати з ФБР у справі про резонансне викрадення, розслідувати вбивство на кладовищі в ніч на Хеллоуїн і перешкодити терористові зруйнувати місто. І це далеко не повний список тих завдань, які будуть виникати перед Двейном і його підлеглими, готовими щодня ризикувати власним життям заради спокою городян. ©Kino4ua NCIS: Морська поліція: Новий Орлеан (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?