Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Пригоди Дживса і Вустера (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jeeves and Wooster
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Роберт Янґ, Саймон Ленґтон, Фердинан Фаєрфокс
Тривалість:
00:50:15
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Берті Вустер - розпещений життям, великою кількістю грошей і удачею що не залишає його, аристократ, марнотратник життя, любитель погуляти і як слід розважитися. Через свою інфантильність, непередбачливість і навіть дурість, він частенько потрапляє в неприємні, але шалено забавні ситуації. Повною його протилежністю, що компенсує відсутні йому риси в характері, є його камердинер Дживс. Надійний як скеля, що володіє спритним розумом, він завжди своєчасно витягує молодого пана з будь-яких колотнеч. Дживс і Вустер - це союз двох протилежних на перший погляд людей, який вкрай вдало склався, але здається, їм обом він подобається не менше, ніж численним шанувальникам серіалу. Серед інших персонажів там є дві тітки головного героя, які нерідко підкидають тому проблем, і незліченна безліч дівчат, які мріють піти під вінець з чарівним, багатеньким Берті. ©Kino4ua Пригоди Дживса і Вустера (1, 2, 3, 4 сезон) 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. пані Галина
    3 вересня 2022 08:53
    + 0 -
    Вітаю! Панове, чому відсутня українська озвучка? Дживс і Вустер ворожою мовою! Будь ласка, зробіть мовою.
    1. Kino4ua
      3 вересня 2022 20:29
      + 0 -
      Дякуємо що повідомили. Вибачте. Незабаром зробимо. Очікуйте