Kino4ua.com
R

Мара

Рік:
Ор. назва:
Mara
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Клайв Тонг
Тривалість:
01:38:21
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Останні роки Кейт Фуллер працює кримінальним психологом. З цієї причини вона регулярно бере участь в розслідуваннях, допомагаючи поліцейським розмовами з потерпілими або свідками. Таку участь героїні фільму «Мара» складно переоцінити, адже нерідко її бесіди з випадковим свідком злочину приносили позитивні результати, допомагаючи обчислити і затримати лиходія. Одного разу їй доводиться приєднатися до пошуків вбивці зразкового сім'янина, труп якого виявила у ліжку його власна дружина. Справа здається жінці цілком звичайною - всі докази вказують на те, що чоловіка вбила його дружина. Але завдяки бесіді з Софі - 8-річною дочкою загиблого - Кейт змінює точку зору. Отримана інформація допомагає їй переконатися, що дружина покійного не винна в його смерті. А ось далі починається містика ... Існує легенда, згідно з якою людей атакує демон, який висмоктує життєву енергію під час сну. І цей випадок - наслідки його візитів до чоловіка. У поліції відмовляються вірити в фантастичну версію, тому Кейт доводиться розраховувати тільки на свої сили. Незабаром з'ясовується, що героїня відчуває схожі симптоми. Розуміючи, що сон може привести до загибелі, Кейт судорожно намагається знайти вихід з ситуації, що склалася. ©Kino4ua Мара 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?