Kino4ua.com
R

Ірраціональна людина

Рік:
Ор. назва:
Irrational Man
Країна:
США
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:34:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Багатьом здається, що вчитель географії ніколи не заблукає, викладач математики запросто вирішить будь-яке рівняння, а історик пам'ятає напам'ять всі дати з історії своєї держави. Але це далеко не так, і в доказ того автори фільму «ірраціональний людина» запропонують глядачеві історію життя Ейба Лукаса - професора філософії, який для всіх виглядає людиною, що знає про сенс життя більше за інших. Насправді чоловік заплутався в житті набагато сильніше оточуючих, він майже напам'ять знає вчення Канта, але практичної користі у цих знань немає. Все починає змінюватися, коли у головного героя з'являється шанс покинути рідне місто. Він відправляється в провінцію, щоб в невеликому коледжі навчати студентів азам філософії. Там Ейб знайомиться з двома жінками, які впливають на його світогляд і додають в його життя хоч якийсь сенс. Нові знайомі героя не схожі одна на одну: одна з них - викладач в цьому ж коледжі, яка бачить в Ейбі шанс на звільнення від нещасливих шлюбних вуз, а інша - юна студентка, що показує прекрасні результати в навчанні. І якщо від колеги Ріти професор постійно ховається, то зі своєю ученицею Джилл він починає дружити. Сама студентка бачить в цій дружбі привід для більш близьких відносин. Згодом дівчина все сильніше захоплюється викладачем. Як це вплине на життя Ейба? ©Kino4ua Ірраціональна людина 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?