Kino4ua.com
R

Малавіта

Рік:
Ор. назва:
Malavita
Країна:
США, Франція
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
01:51:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Мало хто з нас знає хоч що-небудь, що стосується його сусіда. Особливо якщо твій сусід приходить до тебе тоді, коли на дворі стоїть темна - темна ніч. Все це відбувалося в житті і нашого героя. Він проживав у французькому містечку, а для місця проживання вибрав дуже тиху вуличку. Адже Блейк був письменником, і йому необхідна була тиша. Йому не заважала навіть собака, яка жила вже довгий час з ним. Настав такий момент, коли весь спокій просто випарувався. Абсолютно неймовірним чином згорає супермаркет, потім героя починає цікавити те, що знаходиться в сумці у одного хлопця. Напевно, це все тому, що в минулому наш герой був главою мафії. Зараз він змушений ховатися тут, тому що за ним по п'ятах йде група вбивць. Поліція вирішила заховати його саме в такому місці, щоб мафіозі його не знайшли. Чим закінчиться для нього його поселення, якщо все вже так і зводить з розуму? ©Kino4ua Малавіта 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?