Kino4ua.com
R

Джентльмени

Рік:
Ор. назва:
The Gentlemen
Країна:
США
Режисер:
Ґай Річі
Тривалість:
01:53:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Герой кримінальної картини недавно закінчив Оксфорд, але замість того, щоб пустити свій допитливий розум на благо людства, він вирішує розробити хитромудрий план, спрямований на цинічне збагачення. Зблизившись з представниками англійської еліти, хлопець почав здійснювати свою ідею і незабаром обзавівся кількома замками і маєтками, в той час як його жертви залишилися практично ні з чим. Зараз йому належить вступити в новий інтелектуальний бій, але вже з більш впливовими людьми - мільярдерами з Оклахоми, які прибудуть на зустріч з метою покупки нерухомості, якою заволодів головний герой. Чи зможе хлопець налагодити контакт з сильними світу цього або ж ця затія призведе лише до неприємностей? ©Kino4ua Джентльмени 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Стрелок
    Стрелок
    3 травня 2021 00:25
    + -3 -
    Вам не кажется, что это гонево, что на розетке это можно глянуть в ультра, а не в 360?
  2. Danylo
    Danylo
    1 червня 2020 00:58
    + +7 -
    Суміш брутальності, гострого розуму, чоловічого гумору та філософії джунглів. Обов'язково для перегляду тим, хто цінує справжнє. живе кіно дядька Річі