Kino4ua.com
480p
R

Інспектор Джордж Джентлі (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Inspector George Gently
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Кіаран Доннеллі, Деніел О’Хара, Ніколас Рентон
Тривалість:
01:29:55
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Джордж Джентли - поліцейський старого гарту і до того ж людина високих моральних принципів. Він уже досяг віку, коли можна піти на пенсію, тим більше що проблеми зі здоров'ям дають про себе знати. Це все через роботу. Роки служби не пройшли безслідно - виснажені нерви, складні, а іноді небезпечні справи ... Хочеться кинути все і нарешті пожити нормальним, безтурботним життям. Після вбивства своєї коханої дружини Ізабелли, розуміючи, що від поліції допомоги не буде, Джордж береться за розслідування злочину. Тільки він, маючи величезний досвід розшукової діяльності, зможе вийти на слід вбивці своєї дружини, деякого Джо Вебстера. Через короткий час детективу повідомляють, що в окрузі Нортумберленд, скоєно дуже схожий злочин, він відправляється туди разом зі своїм молодим напарником Джоном Бахусом .... ©Kino4ua Інспектор Джордж Джентлі (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?