Kino4ua.com
NC-17

Зловісні мерці

Рік:
Ор. назва:
The Evil Dead
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
01:25:18
Переклад:
Українська мова UAVoice | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Компанія любителів активного відпочинку відправляється в хатину давно померлого археолога. Троє хлопців і двоє дівчат відправляються в далекий похмурий шлях. Щоб потрапити в будиночок, потрібно подолати хисткий напівзруйнований міст через ущелину і кілька кілометрів йти по лісі. Шукачі пригод добираються на місце і освоюються в будиночку. Раптово вони чують дивні звуки і спускаються в підвал. Тут був кабінет археолога, в якому залишився його кинджал, книга і магнітофонний запис. Поставивши касету в магнітофон, герої дізнаються, що книга виготовлена з людської шкіри, а замість чорнила використовувалася кров. Моторошно до жаху, але це не найстрашніше. Виявляється, на касеті і в книзі написано заклинання, яке пробуджує нечисті сили. Зловісні мерці тепер всюди. Одна з дівчат, Шеріл, зовсім була заведена демонами в ліс. Їй вдалося втекти і умовити всіх покинути це місце, повне мороку і таємничих загадок. Ось тільки дорога додому таїть в собі безліч небезпек. Потрібно по темряві знову пройти весь ліс і перейти міст. Страх залишатися виявився сильнішим, але діставшись до моста через ущелину, компанія просто застигла: міст повністю зруйнований, а значить дороги назад додому немає, доведеться повертатися до хати і думати, що робити в ситуації, що склалася. А часу залишається все менше і менше ... ©Kino4ua Зловісні мерці 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Мальцев Александр
    1 лютого 2022 19:04
    + -1 -
    В описі фільму написано:"Троє хлопців і двоє дівчат".Хоча в фільмі навпаки - два хлопця і три дівчини.Виправте будь ласка цю помилку.