Kino4ua.com
NC-17

Зловісні мерці 2

Рік:
Ор. назва:
Evil Dead II
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
01:24:16
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Перед нами продовження відомого фільму, який скоріше можна назвати іншим поглядом на події, що відбуваються, ніж сиквелом «хоррора» про мерців. У центрі сюжету - вже знайомий глядачам чоловік на ім'я Еш. Головний герой фільму «Зловісні мерці 2» разом зі своєю дівчиною вирушив в невеликий заміський будиночок, щоб провести там вікенд. За фатальним збігом обставин Еш пробуджує древніх духів, що мешкають в місцевому лісі. Як і в першій частині, йому доведеться битися з темними силами. Демони з пекла нападають на його кохану, після чого намагаються знищити героя. Він намагається втекти, але всі спроби виявляються марними. Зневірившись, чоловік замикається в невеликому будиночку і щосили чинить опір ворогам. Пізніше сюди ж прибувають ще три людини, для яких демони - це не просто персонажі з старовинних легенд, а цілком реальна загроза. Разом їм доведеться дати відсіч монстрам, які загрожують всьому людству ... ©Kino4ua Зловісні мерці 2 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?