Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Їжак Сонік

Рік:
Ор. назва:
Sonic the Hedgehog
Країна:
США, Японія, Канада
Режисер:
Джефф Фавлер
Тривалість:
01:38:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сонік є найшвидшим їжачком у всесвіті. Ексцентричний фантастичний звір дивом опиняється на Землі. Життя на новій планеті здається герою фільму досить кумедним і цікавим. Сонік знайомиться з молодим поліцейським Томом Вачовскі, який мріє стати народним героєм і справити враження на грізного начальника. Том намагається навчити "новоспеченого" друга хорошої зразкової поведінки і моральним людським принципам. Ось тільки їж Сонік не любить вчитися, а вважає за краще грати, розважатися і веселитися.

Підступний доктор Еггман є геніальним суперлиходієм, який замислив поневолити все людство. Хитромудрий лиходій називає себе Роботніком, так як вміє створювати справжні технічні "шедеври". Несподівано містер Еггман дізнається про існування неймовірного їжака, здатного розвивати блискавичну швидкість. Тепер Роботнік бажає скористатися наявними можливостями космічного героя, щоб реалізувати свої злодійські плани.

Вачовскі усіма силами намагається вберегти вірного друга від сумної долі і задумів хитрого злочинця. Неординарні напарники починають боротися з Роботніком і його нещадними створіннями, та жадібними послідовниками. Доля всього людства тепер залежить від хоробрості і доблесті молодого охоронця закону, та його космічного швидкісного товариша. Чим закінчиться поєдинок між Еггманом, Вачовскі і добродушним їжачком, залишається лише здогадуватися. ©Kino4ua Їжак Сонік 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кет
    Кет
    18 грудня 2022 16:03
    + +1 -
    Крутий, дякую 
  2. сонік
    сонік
    5 січня 2022 18:40
    + +5 -
    гострий кіготь, а не гострокігтя!

    Цитата: сонік
    гострі кігті, а не гострокігтя!




    і з 0:55 по 0:57 здалось що за соніком біг наклз laughing

    чому кільце зникло, а не зменшилось?

    чудово.фантастикаsmile.
  3. Name
    Name
    16 листопада 2020 15:12
    + +6 -
    А як називаэться пiсня на цьому моментi 46:39?
    1. Kino4ua
      16 листопада 2020 15:17
      + +4 -
      • X Ambassadors — Boom.
  4. Катя Мироненко
    28 червня 2020 22:53
    + +13 -
    Ваааууу , супер фильм
     Благодарю за украинскую озвучку
     ВОНА РОЗКІШНА , ЯК ЗАВЖДИ