Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Незвичайна сім'я (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
No Ordinary Family
Країна:
США
Режисер:
Грег Берланті, Джон Фелдман
Тривалість:
00:40:04
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Джим Пауелл працює в поліції, але він не оперативний працівник, а всього лише працює з паперами. Робота нуднувата, як і все життя головного героя. Між ним і його дружиною немає колишньої пристрасті і запалу. Їхні стосунки неабияк зіпсувались після довгих років шлюбу. У них двоє дітей, і нічого їх більше не пов'язує. Ніяких загальних цінностей і колишніх почуттів.
Ситуація змінюється після того, як сім'я потрапляє в авіакатастрофу. Стефані, Джиму і їх дітям вдається вижити, але пілоту так не пощастило. Коли сім'я повернулася додому, вони помітили зміни, що відбулися з ними. У Джима з'явилися дивовижні нові рефлекси, Стефані стала супершвидкісною, Дафна стала читцем чужих думок, а Джей Джей перетворився в генія, хоча до цього явно розумом не відзначався.
Сім'я, вивчивши свої нові здібності, і звикнувши до них, розвинула бурхливу діяльність. Вони допомагали людям і карали злочинців. Це трохи розбавило їх нудну сіру буденність. Але сімейні проблеми все одно залишилися, і з цим треба щось робити. Тільки часу на розбирання не вистачає, адже скоро з'явиться пілот літака, який вважається загиблим. І його сила буде справжнім злом. Головним героям доведеться битися не на життя, а на смерть. ©Kino4ua Незвичайна сім'я (1 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?