Kino4ua.com
PG

Король Джуліен (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
All Hail King Julien
Країна:
США
Режисер:
Мітч Вотсон, Брет Хааланд
Тривалість:
00:23:07
Переклад:
Українська мова QTV | Багатоголосий закадровий
Перший раз ми познайомилися з головним героєм даного анімаційного серіалу ще кілька років тому в повнометражному мультфільмі під назвою «Мадагаскар». Уже тоді Джуліан показав себе не з дуже хорошого боку, але не закохатися в нього просто неможливо.

Ось і тут він не перестане радувати нас своєю присутністю ні на секунду. У команді зі своїми вірними підданими, якими він їх вважає, все - таки Джуліан самопроголошений король, він буде пустувати, потрапляти в переробки і опинятися в найрізноманітніших веселих ситуаціях.

Але раптом хто - то ще не знайомий з Джуліаном? Давайте трохи розповімо про нього. Джуліан - веселий, але моторошно самозакоханий лемур, який вважає, що всі навколо повинні його Королівській Величності. Джуліан обожнює гучні вечірки з піснями і танцями, він звик брати від життя все тільки найкраще, постійно радіти і марнувати дні за веселощами. Цей товариш не розгубиться ні за яких обставин, а всюди знайде привід для свята.

Але, якщо де - то що - то трапляється, наш Джуліан ніколи не винен, він же король, а вину нехай приймають на себе всі інші. Але, незважаючи на всі риси, наш герой неймовірно харизматичний, симпатичний і привабливий, тому кожна дитина точно його полюбить і з задоволенням буде дивитися мультсеріал, як, втім, і дорослі. ©Kino4ua Король Джуліен (1, 2, 3, 4 сезон) 2014-2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антон
    Антон
    27 травня 2021 14:00
    + 0 -
    Я бажаю коли повернеться канал QTV були озвучені мультсеріали король Джуліан Вигнанець та король Джуліан 5 сезон.