Kino4ua.com
HD 720p
R

Мушкетери (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Musketeers
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Енді Хей, Феррі Блекберн, Річард Кларк
Тривалість:
00:52:04
Переклад:
Українська мова 2+2 | Професійний дубльований - 1 сезон, 2+2 | Багатоголосий закадровий - 2 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, NewStudio
Склавши петицію, Д'Артаньян разом з батьком відправляються в Париж до короля. Незабаром родичі зупиняються в трактирі, де піддаються нападу з боку людей в масках і одязі мушкетерів. Один з лиходіїв називає себе Атос і вимагає віддати йому гроші і коштовності. Олександра, батька Д'Артаньяна, він вбиває. Справжній Атос прокидається і приходить до шинку, в якому Портос виграє в карти у гвардійця, що звинувачує його в шахрайстві. В результаті чоловіки починають битися, при цьому Портос обороняється за допомогою виделки. В цей час Араміс знаходиться в ліжку з Адель, коханкою кардинала. Капітан Де Тревіль посилає мушкетерів на пошуки загону капітана Карне, відправленого з листом короля в монастир. Д'Артаньян продовжує добиратися до Парижа. Зупинившись в якомусь будинку, він проводить ніч з Міледі, але вранці тікає з-за звинувачення у вбивстві. Чоловіка рятує Констанція Бонасье. Д'Артаньян знаходить Атоса і накидається на нього. Кардинал вимагає від короля розібратися в чутках про те, що мушкетери грабують і вбивають. Атоса заарештовують. Так починається історія про мушкетерів ... ©Kino4ua Мушкетери (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?