Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ера Ш.І. (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Age of A.I.
Країна:
США, Канада
Режисер:
Йен Ерейг Вокер, Девід Шмідт
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
8-серійний документальний серіал, організований Робертом Дауні-молодшим і присвячений тому, як штучний інтелект, машинне навчання і нейронні мережі змінять світ. Штучний інтелект вчить машину - вона стає розумною. Кожен раз, коли людина створює більш потужну технологію (наприклад ядерну бомбу), вона перетворюється на важіль для зміни світу. Зараз настає новий час, безпрецедентне для змін і можливостей. Щоб допомогти зрозуміти що ж відбувається в цьому мінливому світі, цей серіал поставив під приціл відеокамер найбільш просунутих новаторів, розсуваючи завіси над Ш.І. Розповість, як їх новаторська робота змінює наше життя і світ навколо нас. Перший епізод покаже пару провидців вивчення особистості і творчості і співпраці між людьми і машинами. Раніше розум був привілеєм тільки людей, тепер машини більше не програмуються - вони вчаться самі. Настає ера штучного інтелекту, багато хто не помічають того факту що життя змінюється, вони виявляються в невіданні щодо свого майбутнього, яке, незабаром, і це не жарт виявиться в електронному рабстві у всюдисущого Ш.І., який проникне в усі сфери життя "завдяки" новим технологіям які з'явилися в кожному секторі життя людини. ©Kino4ua Ера Ш.І. (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?