Kino4ua.com
PG-13

Володар морів: На краю світу

Рік:
Ор. назва:
Master and Commander: The Far Side of the World
Країна:
США
Режисер:
Пітер Уір
Тривалість:
02:12:38
Переклад:
Українська мова ICTV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Англієць Джек Обрі - відважний капітан, керівний судном «Раптовий» - проводить в море більшу частину життя. Він відомий своїм неприборканим характером і репутацією самого безрозсудного головнокомандувача британського флоту. Але одного разу перед ним постає завдання, яка загрожує великими втратами для команди і самого капітана ... Дія фільму «Господар морів: На краю Світу» описує 1805 рік - час наполеонівських воєн. Дотримуючись наказів, головний герой бере участь в боях проти французів, збиваючи, знищуючи і відправляючи ворожі кораблі на дно. Ледве було отримано чергове завдання, - відшукати і знешкодити судно під назвою «Ахерон», - капітан почав втрачати контроль над ситуацією. Все почалося з того, що «Раптовий» виявився атакований французами першим. Встоявши, але отримавши серйозні пошкодження, британський корабель вирушив по сліду ворожого судна. І хоча легендарний «Ахерон» мав славу невразливого, Джек Обрі не був готовий відступати. Переслідуючи французів, команда моряків вийшла до Галапагоськів островів. Вже скоро стало ясно, що противник недалеко - на острові виявилися атаковані «Ахероном» люди з китобійного корабля. Джек тут же відміняє відпочинок і відправляє «Раптового» в шлях, щоб наздогнати і знищити ворога. ©Kino4ua Володар морів: На краю світу 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. OLEKSA
    22 травня 2020 02:51
    + -1 -
    Дубляж ска тихий! Якась блдь хохляцька халтурна карма.
    Все як недороблене так докрадене. Тьху блдь!
    Тепер дивитимусь кацапський дубляж.