Kino4ua.com
PG-13

Дружина мандрівника у часі

Рік:
Ор. назва:
The Time Traveler's Wife
Країна:
США
Режисер:
Роберт Швентке
Тривалість:
01:43:03
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Любов Генрі Детембла і його дружини Клер Ебшір розвивалася за зовсім непередбачуваним сценарієм. Пройшовши крізь час і незліченні випробування, вона не закінчилася навіть після смерті ... З раннього дитинства Генрі страждав неконтрольованої здатністю переміщатися в часі. Пізніше стало відомо, що своєрідний дар був наслідком генетичної схильності до хрононедостаточності - рідкісного захворювання. Генрі вперше зіткнувся з його проявом в п'ятирічному віці, коли раптове переміщення врятувало його від загибелі в страшній автокатастрофі. Подорожуючи в часі, він опинявся без одягу і засобів до існування. Часті прояви хвороби виробили у нашого героя особливі навички - він навчився зламувати замки, ховатися від переслідувачів, знаходити їжу і відстоювати своє життя в рукопашних боях. Клер познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком в шестирічному віці, коли Генрі, якому в той момент було тридцять шість, вперше з'явився на порозі її будинку в Мічигані. Пізніше їх зустрічі повторювалися знову і знову - Клер приносила своєму загадковому другу одяг і їжу. Але для Генрі їх перша зустріч відбулася в 1991 році, коли він познайомився з дівчиною в бібліотеці, де працював. Молоді люди полюбили один одного і незабаром повінчалися. Дружина мандрівника в часі знову і знову втрачала і набувала свого коханого, проводячи частину життя в нестерпному чеканні. Але ніякі труднощі не могли зруйнувати їх союз, народжений поза часом і простором ... ©Kino4ua Дружина мандрівника у часі 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?