Kino4ua.com
HD 720p
G

Дамбо

Рік:
Ор. назва:
Dumbo
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Семюел Армстронґ, Норман Фергюсон, Вілфред Джексон
Тривалість:
01:03:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У цирковій слонихи місіс Джамбо велика радість - у неї народився синок - Джамбо-молодший. Головною особливістю цього слоненяти були його величезні вуха, за які всі інші циркові тварини його не злюбили. Через ці вух Джамбо почали називати "Дамбо", тобто дурний. Щоб захистити свого сина від нападок мешканців цирку, слониха напала на дресирувальника. Однак, цим вона нічого доброго не домоглася. В результаті її закрили в окрему клітку. А тим часом справи у Дамбо стають все гірше і гірше, якимось чином він примудрився зірвати складний цирковий фокус, після чого, за ним остаточно закріпився статус ізгоя. Єдиною істотою, що не відвернувшись від слоненяти, був мишеня Тімоті ...

В один прекрасний день Джамбо-молодший і мишеня Тімоті потрапили в дуже цікаву історію. У бочку з водою, звідки вони завжди пили, випадково впала пляшка шампанського. Тому коли друзі один раз вирішили напитися води, вони дивовижним чином сп'яніли, а прокинулися вже на гілці якогось дерева. Там мишеня зі слоненям обзавелися новими друзями - «чарівним пером» і вороном, які навчили нашого героя літати.

Коли Дамбо повернувся в цирк, то він вирішив обов'язково продемонструвати всім своє нове вміння. На фінальному уявленні він зробив ефектний політ над самим куполом цирку, в результаті чого став головною цирковий знаменитістю. В кінці цієї захоплюючої і трохи сентиментальною історії слоненя возз'єднався зі своєю матір'ю. Створений Уолтом Діснеєм мультик - це добра і повчальна історія про справжню дружбу. ©Kino4ua Дамбо 1941 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?