Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Сексуальна освіта / Статеве виховання (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sex Education
Країна:
США, Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Кейт Геррон, Бен Тейлор
Тривалість:
00:50:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет розгортається навколо хлопчика-підлітка на ім'я Отіс Мілбёрн. Він скромний, обдарований інтелектом, але популярністю, звичайно ж, не користується. На відміну від його досить відомої мами, яка працює секс-терапевтом і досягла на цьому терені великого успіху. Адже вона дуже успішно допомагає своїм клієнтам рятувати відносини - в ліжку і в побуті.

Кращий друг Отіса Ерік теж не найпопулярніша персона в класі. Він темношкірий, з родини мігрантів, та ще й дотримується нетрадиційної орієнтації. Однокласники постійно жартують, а часом і знущаються над друзями. Але градус насмішок різко зростає, коли всі дізнаються про рід діяльності мами Отіса.

Ситуація докорінно змінюється, коли з хлопцями починає дружити дівчинка на ім'я Мейв. У неї, м'яко кажучи, не дуже хороша репутація, а ще дуже гострий язик. Вона плює на думку оточуючих, має свою точку зору на все і явно не обділена інтелектом. Мейв дуже потрібні гроші, тому вона придумує блискучу бізнес-ідею: пропонує Отісу відкрити «кабінет» секс-консультацій - зрозуміло, нелегально, у вузькому підлітковому середовищі. Адже знань, отриманих від матері, Отісу вже досить для того, щоб допомагати ровесникам вирішувати складні сексуальні проблеми.

Наш герой погоджується на це, і починає - цілком успішно - вирішувати проблеми інших старшокласників. Незабаром Отіс, завдяки своїй діяльності, стає одним з найпопулярніших хлопчиків у школі. Однак все це ніяк не вирішує його власні проблеми. Мало того, що відносини з матір'ю і раніше залишають бажати кращого, так ще він примудряється по вуха закохатися в Мейв. І розуміє, що численні знання про секс зовсім не роблять його експертом в справжнього кохання ... ©Kino4ua Сексуальна освіта / Статеве виховання (1 - 4 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергей Юрійович
    Сергей Юрійович
    27 листопада 2021 15:40
    + -4 -
    я ходь затятий гомофоб ну сериал топчик рекоминдую хоть деякі моменти мені неприйнятні но глянути можна
  2. внглрно
    внглрно
    21 липня 2020 13:06
    + +3 -
    Сериал оч крутой но реклама astonished
  3. лшшгпдпппппппппппппппппппппп
    лшшгпдпппппппппппппппппппппп
    2 червня 2020 15:38
    + +1 -
    heart_eyesдуже прикольно нереально перегля був за одтн день рекомендую,

    ола+отыс= kissing_heart
    обожая сериал
  4. 5656555
    5656555
    27 квітня 2020 15:04
    + +5 -
    Крутий фільм! Цікавий сценарій та мега актори;)
  5. Vladislav Radziy
    Vladislav Radziy
    17 квітня 2020 21:07
    + +5 -
    Круто пророблені персонажі,подивився 1 сезон за один день, серіалципляє простими моментами, рекомендую.