Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дивне місто (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Weird City
Країна:
США
Режисер:
Адам Бернштейн, Емі Хекерлінг
Тривалість:
00:25:04
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - KosharaSerials
У центрі уваги опиняються головні герої, які проживають в своєму звичайному світі. Але, ніхто не очікував, що одного разу звичне життя перевернеться і перетнуться світ минулого і майбутнього. Відтепер кожному мешканцю належить зануритися не тільки в новинки технології, а й одночасно в давно забуте старе. Крім того, через планшет можна побачити своїх предків, а інших тим часом чекає власне потомство. Але, незважаючи ні на що, кожен головний герой збирається зробити світ кращим і продовжити хороше життя. Але, проте дана фантастика порадує відмінним гумором, яким наповнені епізоди. Хлопцям дається важко виживати в тутешньому світі, що надає можливість поспостерігати за кумедними ситуаціями. Один з головних героїв, молодий хлопець, не здатний сприймати тутешній світ нові порядки. Він народився в даному місті і ніколи такого не зміг спостерігати. Саме від його особи і буде вестися основна розповідь серіалу .. ©Kino4ua Дивне місто (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?