Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гонитва за тінями (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chasing Shadows
Країна:
Великобританія
Режисер:
Крістофер Мено
Тривалість:
00:44:04
Переклад:
Українська мова 34 канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BaidaKo
Дія кримінального серіалу відбувається навколо спеціального відділу одного з поліцейських ділянок, що займається розслідуваннями гучних жорстоких злочинів, вчиненими маніяками і серійними вбивцями. Служити в такому підрозділі далеко не просто і не кожен може витримати. Величезне моральне напруження супроводжує співробітників щодня. Для психіки нормальної людини щоденне спілкування з кровожерливими монстрами в людському обличчі не просте випробування. Крім всього іншого поліцейським доводиться не тільки спілкуватися, вислуховуючи їх маревні міркування, намагаючись зрозуміти причини їх поведінки, що змушують просто знущатися над жертвами, піддаючи їх нелюдським мукам і знаходячи в цьому задоволення. Але що б зрозуміти злочинця потрібно мислити як злочинець. Ось і доводиться співробітникам вживатися в ролі кривавих убивць. Але хто веде віртуозну гру зі спецвідділом, здається що злочинець викритий, доказова база на обличчя, вбивця затриманий, але тут відбувається чергове вбивство. Почерк той же, а це значить все доведеться починати з нуля. Слідчий спецвідділу - сержант Стоун веде боротьбу з вбивцею "віртуозом". Від того як зуміє розгадати всі ребуси, залишені маніяком на місці злочину, залежить успіх справи, і життя кого то .... ©Kino4ua Гонитва за тінями (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?