Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Джонатан Стрендж та містер Норрелл (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jonathan Strange & Mr Norrell
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Тобі Гейнс
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlexFilm
Початок 19 століття, війна з Наполеоном. В Англії намагаються воскресити магію, якою так давно ніхто не займався, що вже й забули, як це робиться. Суспільство «чарівників» просто просиджує штани, тоді як самітник Містер Норрелл домагається бажаного результату. Він оживляє статуї в соборі і отримує бажане визнання. Однак його допомога в військових справах відкидається. В кінцевому підсумку, заслужити повагу політичної і військової еліти чарівникові вдається, тільки воскресивши наречену однієї впливової людини ... Ось тільки ніхто не знає, яку ціну Норреллу довелося за це заплатити.

А тим часом заможного спадкоємця Джонатана Стренджа зовсім не хвилюють політичні проблеми. Він живе у власне задоволення і шукає своє місце в цьому світі. Одного разу він зустрічає дивного бродягу Вінкулюса. Він пророкує Джонатану, що той стане в майбутньому блискучим великим магом. Хлопець береться вивчати чарівницьку майстерність під керівництвом містера Норрелла. Ці двоє - зовсім різні, а тому між ними раз у раз виникають розбіжності. Однак їм необхідно все це подолати, і як можна швидше. Адже крім війни, світу загрожують ще й розбуджені могутні сили зла. ©Kino4ua Джонатан Стрендж та містер Норрелл (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?