Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ті, що летять крізь ніч (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Nightflyers
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джефф Бюлер, Девід Шнейдерман
Тривалість:
00:43:07
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Jaskier, LostFilm, NewStudio, Украинский
Недалеке майбутнє Землі далеко не райдужно - назріває катастрофа загальнопланетного масштабу. Вчені з'ясували, що якщо апокаліпсис станеться, людство буде знищено повністю. Щоб врятувати Землю, вчені об'єдналися і почали шукати різні шляхи. І ось астрономами було виявлено невідомий літальний апарат, який наближався до кордонів Сонячної системи. Було вирішено, що це і є той шанс, який варто використовувати - інакше кажучи, земляни вирішили вдатися до спроб зв'язатися з інопланетною цивілізацією і попросити допомоги.

Щоб зробити це, в космічні простори відправляють зореліт, оснащений останніми технічними досягненнями. Він повинен знайти невідомий корабель і вийти на контакт з носіями інопланетного розуму. Спочатку все йшло непогано, але в міру наближення до інопланетного літального апарата земляни стали спостерігати дивні явища на своєму кораблі, через що в їхніх серцях міцно оселився жах. Учасники експедиції вмирають насильницькою смертю один за іншим, а капітан що ховається від очей людей нічого не робить. Чим закінчиться ця подорож для астронавтів і чи стане зустріч з прибульцями порятунком? ©Kino4ua Ті, що летять крізь ніч (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?