Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Людина майбутнього (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Future Man
Країна:
США
Режисер:
Сет Роген
Тривалість:
00:30:04
Переклад:
Українська мова KinoMania | Двоголосий закадровий - 1 сезон, DniproFilm | Багатоголосий закадровий - 2 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BaibaKo, Good People, HDrezka, Jaskier, LostFilm, Octopus, Кубик в Кубе
«Людина майбутнього» - зарубіжний серіал, що розповідає про життя скромного і досить сором'язливого хлопця на ім'я Джош. Головний герой серіалу працює в центрі досліджень. Основним його завданням є вивчення інтимного життя людини. Здавалося, що чоловік, який вибрав таку роботу, повинен бути розкріпачений. А в його особистому житті все добре, але в дійсності це не так. Джон зазнає серйозних труднощів в спілкуванні з протилежною статтю.

До того ж, у нього ніколи не було серйозних відносин, і в реальному часі він проживає разом зі своїми батьками, чого моторошно соромиться. Всі його ровесники вже давно одружені і займаються вихованням дітей. Але сам хлопець не знає як йому поводитися в компанії жінки. Крім усього цього, у центрального персонажа є серйозні труднощі з самооцінкою, яка аж надто занижена. Його зовнішність не є яскравою, а жартувати або ж привертати увагу дівчат іншим способом він не вміє. Але все ж у чоловіка є і позитивні сторони. Справа в тому, що у нього чудовий талант.

Він відмінно грає в комп'ютерні ігри. В даний час він вирішив проявити свої сили під час проходження такої гри як Кібергеддон. Ця дивовижна гра, пов'язана з життям людини. За час проходження місій, закомплексований і невпевнений у собі хлопець перетворюється в повну протилежність. Саме цим вирішив зайнятися Джон. За той час, поки він грав в гру, у нього з'явилися друзі онлайн, з якими він міг поговорити на різноманітні теми.

Все йшло спокійно до тих пір, поки в двері комп'ютерного гравця не постукали. У цей момент Джош перебував на фінішній прямій, і ось - ось закінчить гру. Підійшовши до дверей, чоловік розгубився. Справа в тому, що на порозі його будинку перебували саме ті хлопці, з якими він грає. Під час бесіди центральний персонаж дізнається про те, що ця гра насправді є випробуванням для тої людини, яка вирішила приділити час незвичайній грі. Що ж очікує головного героя далі? Ким насправді є ті люди, які прийшли додому до Джоша? ©Kino4ua Людина майбутнього (1, 2, 3 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    12 липня 2022 22:41
    + 0 -
    Перший сезон нормально, а другий як не намагався - ніасіліл, повна хрінь
  2. москаль
    28 червня 2020 01:02
    + 0 -
    Український переклад з москальськими матами!!!!