Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Титани (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Titans
Країна:
США
Режисер:
Ґлен Вінтер
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Двоголосе закадрове | Clan Kaizoku (Eredelka та Solmarin); Багатоголосе закадрове | DniproFilm / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У Рейвен були всі передумови стати тим, ким є її батько. Але героїня прийняла рішення вибрати інший шлях, який не пов'язаний з могутнім злом і несправедливою владою. Батько дівчини - Тригон - один з перших демонів. Він планує реалізувати підступні плани, наслідки яких ніхто не зможе запобігти. Благо Рейвен теж не зовсім людина - у неї є неймовірні здібності. Дівчина згодна виступити проти свого батька, оскільки відчуває по відношенню до нього тільки злість. Однак перемогти стародавнього демона в поодинці неможливо, навіть якщо ти сильніший багатотисячної армії. Рейвен вирішує зв'язатися з Робіном, який отримав популярність, коли стояв на захисті Готема разом з Брюсом Уейном. Зараз Робін продовжує оберігати рідне місто від злочинності. Він погоджується допомогти Рейвен, усвідомлюючи, наскільки небезпечна загроза нависла не тільки над Готемом, а й над усією планетою. Правда, у головного героя серіалу «Титани» немає неймовірних здібностей. В очах Тригона Робін лише дрібний пішак. Компаньйони приймають рішення знайти тих, хто готовий приєднатися до їх команді, щоб зупинити катастрофу, про яку звичайні люди ще не підозрюють. ©Kino4ua Титани (1 - 4 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?