Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Товариство мертвих поетів

Рік:
Ор. назва:
Dead Poets Society
Країна:
США
Режисер:
Пітер Вір
Тривалість:
02:08:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Престижна американська академія дає відмінний старт для юнаків, які тут вчаться. Всі вони гарантовано вступлять до університетів США, закінчать навчання і зроблять кар'єру, зайнявши в суспільстві гідне місце. У навчальному закладі дають великі знання з предметів, але не всім студентам подобається академія. Педагогів не цікавить внутрішній світ учнів, не хвилюють проблеми молоді. Свою роботу вони виконують бездушно, автоматично, і тільки викладач літератури Джон Кітінг зовсім не схожий на інших. Його лекції наповнені емоціями, пристрастю. Він вчить хлопців дорожити кожним прожитим днем, тому що життя дуже коротке. В юності Кітінг проходив навчання в тій же академії, її принципи - «честь», «досконалість», «дисципліна», «традиції» - так само були йому зрозумілі, але не торкнулися його серця. Віддушину він знайшов, коли разом з однокурсниками організував таємне «Товариство мертвих поетів» - літературний клуб. Семеро героїв вирішують відродити організацію, і, очолювані Китінгом, самозабутньо віддаються літературній дискусії, знаходячи впевненість в собі, нові життєві орієнтири. Волюнтаризм, привнесений педагогом в академію, де раніше насаджувалася сувора дисципліна і беззаперечна слухняність, породжує у Ніка Гаррі, одного з учнів, протест, який призводить до трагедії ... ©Kino4ua Товариство мертвих поетів 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?