Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Термінатор: Хроніки Сари Коннор (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джош Фрідман, Девід Наттер, Джеффрі Хант, Чарльз Бісон
Тривалість:
00:43:04
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Події розгортаються після того, як Сара Коннор і її син Джон були врятовані під час подій повнометражного «Термінатора-2» позитивним кіборгом. А ось його негативний антогонист знову буде переслідувати родину.

На цей раз на допомогу Коннор прийде позитивний кіборг в жіночому вигляді Кемерон. Від неї герої дізнаються, що Скайнет все-таки був впроваджений в життя і привів до апокаліпсису, хоч і на кілька років пізніше. Тепер завдання трьох персонажів - дізнатися, хто є творцем сверхкомьютера, і вчасно його зупинити. А їх тим часом переслідують не тільки злісні кіборги, а й ФБР з поліцією.

До речі, сюжет відбувається спеціально інший, не має ніякого відношення до «Термінатора-3», оскільки ця частина викликала море критики і невдоволення шанувальників фільму. ©Kino4ua Термінатор: Хроніки Сари Коннор (1, 2 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    Віктор
    20 березня 2023 17:46
    + 0 -

    Не відтворується і пише manifestloaderror (networkerror) допоможіть будь ласка

  2. Віктор
    Віктор
    19 березня 2023 12:43
    + 0 -

    Крутий фільм все класно дякую