Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Судити по совісті

Рік:
Ор. назва:
Just Mercy
Країна:
США
Режисер:
Дестін Креттон
Тривалість:
02:17:03
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Дії драматичного фільму відбуваються в кінці 80-х років в США. Випускник Гарварду Брайан Стівенсон відправляється до Алабами, щоб стати на захист засудженої за вбивство білої жінки і засудженого до смертної кари темношкірого чоловіка Уолтера Макмілліана. Бідна сім'я Уолтера не має коштів для найму хорошого адвоката, справа побудована на брехні, так як всі докази невинності Уолтера приховуються, а всім свідкам погрожують. Об'єднавши зусилля з активісткою Евою Ейнслі, Брайан починає боротьбу за рівні громадянські права для всіх верств населення. ©Kino4ua Судити по совісті 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?