Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Закулісні ігри (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Les hommes de l'ombre
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Фредерік Телльє
Тривалість:
00:45:04
Переклад:
Українська мова Перший Західний | Двоголосий закадровий
За назвою багатосерійної стрічки зрозуміло, що мова піде про політику. Причому не про ту, яка завжди на очах у зацікавлених людей, а про іншу - приховану від сторонніх очей, але є куди більш масштабною. На початку оповідання президент Франції відвідує один із заводів в південній частині країни. Там він стає жертвою одного з робітників, який влаштував вибух через життєві складнощі. Разом із загиблим главою держави на заводі був впливовий політик Філіп Делавар, який очолює уряд. Він вирішує використовувати ситуацію для власної вигоди і оголошує, що на підприємстві стався теракт, організований членами Аль-Каїди. Філіп робить це, щоб забезпечити собі перемогу на майбутніх виборах, які, згідно з протоколами, в разі загибелі президента повинні відбутися через один місяць. Однак Делавару не вірить головний герой серіалу «Сірі кардинали» - приятель загиблого на ім'я Симон, що довгий час займався його іміджем в пресі. Чоловік збирається повернутися до Франції, щоб підібрати Делавару гідного суперника. ©Kino4ua Закулісні ігри (1, 2, 3 сезон) 2012-2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?