Kino4ua.com
HD 720p
R

Незаймана королева (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Virgin Queen
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Кокі Гідройк
Тривалість:
01:39:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Історична драма «Незаймана королева», створена на замовлення телеканалу ВВС, як не можна краще висвітлює особисте життя королеви Єлизавети I, зокрема її відносини з англійським державним діячем Робертом Дадлі.
Будучи молодою принцесою, Єлизавета постійно піддавалася гонінням з боку зведеної сестри Марії Кривавої, що отримала своє прізвисько за криваві розправи над протестантами. Одного разу Марія звинувачує в змові проти неї, і відправляє Тауер, а потім і зовсім тримає у вигнанні під пильним наглядом. Але незабаром ситуація змінюється кардинальним чином - Марія вмирає, а на трон сходить законна спадкоємиця - Єлизавета. Весь англійський народ дуже радіє цієї події, а нова королева в свою чергу усуває з займаних посад всіх прихильників покійної сестри і формує свій власний уряд. У нього входить кузен королеви - герцог Норфолк, а також друг її дитинства Роберт Дадлі, в якого Єлизавета таємно закохана. Ось тільки чи зможе вона знайти своє щастя, адже її оточенні занадто багато заздрісників і зрадників, які постійно плетуть інтриги і змови навколо королівської персони ... ©Kino4ua Незаймана королева (1 сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?