Kino4ua.com
480p
R

Кайл XY (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kyle XY
Країна:
США, Канада
Режисер:
Майкл Робісан, Пет Вільямс, Гай Норман
Тривалість:
00:43:04
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Багатосерійна кінострічка розповість про дивного хлопця, який з'явився з нізвідки. Кайл прокинувся в лісі, нічого не розуміючи і не усвідомлюючи, де він і що з ним відбувається. Він наче немовля, нічого не вміє робити і нібито тільки починає свій життєвий шлях. У лісі на головного героя нападає змія, але йому дивом вдається вижити. У спробах втекти Кайл потрапив до рук правоохоронців, які заарештували його, адже хлопець розгулював по місту без одягу, що не могло не привернути уваги. Від інших людей героя відрізняє одна невелика, але важлива фізіологічна особливість - у нього немає пупка. Співробітники поліції намагалися з'ясувати інформацію про минуле юнака, але ніяких записів не виявили. Потім його визначили в прийомну сім'ю. Нові батьки полюбили героя, як рідного сина. Більше ніхто не цікавився Кайлом, а його особливість привернула увагу влади, які тепер постійно стежать за хлопцем. Хто ж він насправді і звідки прибув? ©Kino4ua Кайл XY (1 - 3 Сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?