Kino4ua.com
R

4400 зниклих (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The 4400
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Рене Ечеварія, Скотт Піттерс
Тривалість:
00:41:04
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий - 1 сезон, Новий канал | Двоголосий закадровий - 2, 3 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Ren-TV
Протягом двадцятого століття було зафіксовано безліч випадків нез'ясовного зникнення людей. Пошуки не давали результатів, розслідування заводили в глухий кут, папки з матеріалами справи відправлялися в архів. Але одного разу зниклі повернулися ...
Чотири тисячі чотириста зниклих без вести спустилися на землю в містичній кулі. Нікого з них не торкнувся час: діти залишилися дітьми, а дорослі не постаріли. Десятиліття пролетіли для них за мить. У першому сезоні фантастичного серіалу «4400» стурбована влада підключає до розслідування спецпідрозділ НКОУ і його кращих агентів Діану Скоріс і Тома Болдуіна. Офіційною версією стає викрадення людей інопланетною цивілізацією. Тим часом у втіх хто повернувся проявляються надздібності, але контролювати їх можуть далеко не всі ... ©Kino4ua 4400 зниклих (1, 2, 3, 4 сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?