Kino4ua.com
HD 720p
G

Чак (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chuck
Країна:
США
Режисер:
Кріс Федак, Джош Шварц
Тривалість:
00:40:04
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - MTV, ВГТРК
Головний герой комедійного серіалу «Чак» - молодий хлопець на ім'я Чак Бартовськи, в житті якого настали далеко не найкращі часи. Чака виключили з університету, так і до всього іншого його зрадила кохана дівчина Джил. Після всього, що сталося він змушений жити зі старшою сестрою і її бойфрендом, і заробляти собі на життя, працюючи в супермаркеті. Але одного разу з хлопцем відбувається подія, яка раз і назавжди змінює його життя.
Якось раз, на черговий день народження Чака, йому приходить звичайний електронний лист від колишнього однокурсника і кращого друга Брайса Ларкіна. Однак, як тільки він його відкриває, в мозок Чака завантажується урядовий суперкомп'ютер Інтерсек. Він стає єдиним і неповторним носієм унікальної програми, і тому його вербує до своїх лав ЦРУ, де йому належить виконувати найрізноманітніші урядові завдання ... ©Kino4ua Чак (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?