Kino4ua.com
NC-17

Маестро брехні

Рік:
Ор. назва:
Wizard Of Lies
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
02:12:43
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Напружена біографічна кримінальна кінострічка оповідає динамічну історію долі геніального афериста і генія своєї лихої справи по імені Берді Медофф. Кінокартина, що заснована на реальних подіях, дозволить перейнятися непростими перипетіями життєвого шляху особистості, яка з нуля організувала дивовижну за своєю складністю і ефективності фінансову схему, яка принесла йому неймовірний успіх і масу неприємностей. Історія знає безліч умілих хитрунів і невловимих шахраїв, однак становлення Мейдоффа - справді особливий випадок, що виходить за всі рамки розумного. Бернарду вдалося неймовірним чином заробити капітал з пустого місця, він привернув до свого бізнесу все своє сімейство і найближчих родичів. Починалося все від великого відчаю і спраги вирватися з порочного кола непроглядних злиднів. Берні був звичайним хлопчиком з бідної єврейської сім'ї, в якій ніколи не було зайвих грошей. Хлопчик знав з ранніх років, що допомогти собі він може лише самостійно, працюючи непосильною працею або ж вигадавши щось унікальне, чого не було раніше. Він не виділявся серед інших однокласників, не володів видатними інтелектуальними здібностями ні в школі, ні у вищому навчальному закладі. Як і всі молоді люди, під час навчання шукав підробітку, щоб прогодуватися і мати можливість кудись вибиратися у вільний час. Хлопець підробляв місцевим рятувальником. Назбиравши трохи грошенят, хлопчина прийняв тверде рішення відкрити свою контору. За досить короткий проміжок часу юнакові пощастило розкрутити свій інвестиційний фонд. Просто на очах установа розвивалася і приносила свої плоди. Незабаром організація Бернарда підкорила весь Уоллстрит, а пан Мейдофф став одним з найбільших і найбільш багатообіцяючих фінансистів, яких тільки знали в Сполучених Штатах Америки. Але не все йшло безхмарно. Прийшов момент розплачуватися за блискавичний злет. В Америці настає фінансова криза, розорені клієнти чоловіки намагаються вилучити свої вкладення назад, а розгубленому герою просто нема чого їм запропонувати. Тоді, роздавлений останніми подіями, батько великого сімейства змушений розкрити всі карти перед своїми дітьми. Він зізнається в тому, що його епічний промисел - з технічною точністю спланована фінансова піраміда, звичайна афера, відточена до дрібниць. Коли про все це дізнаються співробітники ФБР, центральному персонажу кінокартини оголошують колосальний тюремний термін - 150 років ув'язнення. Тепер жорстока розправа загрожує всім членам сім'ї махінатора. Не знаходячи виходу нервовій напрузі, один з синів зводить рахунки з життям, другому ставлять страшний діагноз - рак в неоперабельний формі ... ©Kino4ua Маестро брехні 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?