Kino4ua.com
NC-17

Опівнічна людина

Рік:
Ор. назва:
The Midnight Man
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Тревіс Зарівни
Тривалість:
01:32:56
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
У центрі сюжету опиняється молода дівчина Алекс, яка повертається в будинок свого дитинства, щоб доглядати за бабусею Ганною - самотньої душевнохворою старенькою. З цим місцем у нашій героїні пов'язані жахливі спогади, адже багато років тому мати Алекс покінчила життя самогубством на очах у переляканої дівчинки. Але тепер дівчина, відкинувши всі погані думки, рішуче налаштована розпочати життя з чистого аркуша.
Через деякий час в руки Алекс і її хлопця Майлза випадково потрапляє дивна гра, що представляє собою таємничий обряд за викликом Опівнічної людини, здатного втілити найжахливіші кошмари гравців в реальність. Бажаючи трохи розважитися і випробувати гострі відчуття, наші герої вирішують зіграти в зловісну гру. ©Kino4ua Опівнічна людина 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?