Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Епоха честі. Повстання (7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Czas honoru. Powstanie
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Роб Маꥳлліврей, Стівен Бейвол, Філ Окс
Тривалість:
00:45:04
Переклад:
Українська мова КіТ | Двоголосий закадровий
12 сезонів польського серіалу Час слави / Епоха честі / Час честі розповідають про боротьбу польських підпільників з німецькими окупантами в 1941-1945 роках.
Четверо молодих підпільників Владко, Михайло (брат Владека), Бронек і Янек які пройшли навчання в Великобританії для організації опору були закинуті в Варшаву.
За їх винахідливість і скритність їх називали «тіхотёмним».
Четвірка відважних підпільників буде протистояти II відділ головного штабу ЗВЗ / АК, Абвер, СД, Гестапо, ГРУ та НКВС.
Події серіалу «Час слави» відбуваються у Варшаві (Варшавському гетто), Англії, Італії, Третьому Рейху і в Американській окупаційній зоні Німеччини і Чехословаччини. ©Kino4ua Епоха честі. Повстання (7 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Надія
    Надія
    21 травня 2021 13:20
    + 0 -

    Нічого не розумію, думала, що буде продовження , а зараз просто не зрозуміло, багато артистів вже загинули  а  тепер все спочатку.Як це зрозуміти?Яник живий?