Kino4ua.com
PG-13

Могутні рейнджери

Рік:
Ор. назва:
Power Rangers
Країна:
США, Канада
Режисер:
Дін Ісраеліт
Тривалість:
02:03:58
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події чергового фільму про пригоди хлопців з суперздібностями переносять глядачів у американське провінційне містечко Енджел Гроув. У центрі сюжету фантастичного бойовика «Могутні рейнджери» виявляються п'ятеро підлітків. Одного разу вночі вони разом вибираються за місто, де знаходять величезний пристрій, схожий на інопланетний корабель. Герої намагаються вивчити незвичайну знахідку, і один з них через свою допитливість влаштовує вибух. Якимось дивом все хлопці виживають, тим часом до місця події з'їжджаються місцеві поліцейські, тому підліткам доводиться бігти. З собою вони встигають прихопити різнокольорові камінчики, знайдені перед вибухом. Зустрівшись на наступний день, школярі з'ясовують, що кожен з них відчуває небувалий приплив сил. Розуміючи, що це не випадково, приятелі знову відправляються до своєї вчорашньої знахідки, щоб зрозуміти, що з ними сталося. Підліткам і в голову не може прийти, що тепер вони володіють фантастичними здібностями, які доведеться використовувати для захисту планети від космічних загарбників. ©Kino4ua Могутні рейнджери 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?