Kino4ua.com
NC-17

Секс Тріп

Рік:
Ор. назва:
The Sex Trip
Країна:
США
Режисер:
Ентоні Дж. Коен
Тривалість:
01:21:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Події кінострічки з незвичайним сюжетом знайомлять глядачів з Едді - письменником-ловеласом, який може знайти підхід до будь-якої красуні. Головний герой комедії «Секс-тріп» змінює дівчат як рукавички, але він не шукає любові, задовольняючись лише тим, що кожен вечір проводить в обіймах черговий пасії. У своїх літературних шедеврах Едді розкриває секрети мистецтва зваблювання, намагаючись навчити інших чоловіків того, що у нього виходить без особливих зусиль. Життя героя кардинально змінюється після чергової презентації його книги. Увечері письменник стикається на вулиці з потворної старою, яка вимагає від нього пристрасного поцілунку. Зрозуміло, молода людина відмовляється, навіть не підозрюючи про наслідки. Старенька починає обсипати красеня прокляттями, і на наступний ранок він розуміє, що це були не порожні слова. Прокинувшись, герой виявляє, що він ... дівчина! Про такі дивні метаморфози він розповідає лише найкращому другові, а іншим знайомим представляється сестрою Едді. Попереду у зарозумілого ловеласа безліч випробувань: йому належить зрозуміти, як це - бути жінкою і знайти спосіб повернути своє тіло. ©Kino4ua Секс Тріп 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?