Kino4ua.com
HD 720p
R

Айтішники (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The IT Crowd
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Грехем Лайнхен
Тривалість:
00:24:04
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет комедійного серіалу переносить нас на 34-й поверх будівлі величезної британської корпорації. Сюди прийшла влаштовуватися на роботу Джен, яка мріє про успішну кар'єру. Після короткої співбесіди з директором Денхолм Рейнхолмом вона отримує посаду своєї мрії - не розуміється в техніці містер Рейнхолм доручає дівчині управління IT-відділом. Джен дуже зраділа, дізнавшись, що вона стане начальником. Однак через кілька хвилин дівчину чекає найбільше розчарування, адже з'ясується, що її нові підлеглі працюють абсолютно не в цьому місці. Айтішники розташувалися на 34 поверхи нижче - їх офіс знаходиться в заваленому непотребом підвалі, де навіть ліфт працює з моторошними перебоями. Тут вони надають технічну підтримку користувачам ПК з корпорації. Їх стандартна телефонна розмова найчастіше закінчується після фрази «Не працює? А ви натиснули кнопку включення? », Так що вічна роздратованість Моріса і Роя цілком з'ясовна. Але як колеги поставляться до того, що тепер ними керуватиме дівчина, яка і сама нічого не розуміє в комп'ютерах? ©Kino4ua Айтішники (1 - 4 Сезон) 2006-2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Space
    Space
    3 серпня 2022 14:50
    + +1 -
    Не можу знайти в першому та четвертому сезоні, українського перекладу, тільки російский та англійський