Kino4ua.com
480p
R

Зоряний крейсер "Галактика" (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Battlestar Galactica
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Раймер
Тривалість:
00:42:04
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Колись люди створили Сайлонов для того, щоб якомога більше полегшити своє життя на території дванадцяти колоній. Тривалий час все так і було, але одного разу настав день, який жителі колоній могли уявити собі тільки в страшному сні. Сайлони вирішили знищити своїх господарів, в результаті чого почалося довге і кровопролитне протистояння. Воно забрало тисячі людських життів, але в кінці кінців ворогуючими сторонами було досягнуто перемир'я. Сайлони покинули світ людей, і вирушили шукати для себе свій власний притулок, який вони змогли б назвати будинком. Довгих сорок років про них не було нічого чутно, і коли люди вже практично перестали згадувати про Сайлонів, ті вирішили раптово повернутися. Вони зуміли вивести з ладу систему оборони всіх колоній, що дозволило їм завдати потужні ядерні удари по кожній з планет, тим самим знищивши велику частину зоряного флоту. Вціліти вдається лише зоряному крейсеру Галактика, який в цей самий час проходив процедуру списання. Тепер членам екіпажу старенького крейсера належить вступити в запеклу сутичку, де на кону стоять не тільки їх власні життя, а й виживання всієї людської раси ... ©Kino4ua Зоряний крейсер "Галактика" (1 - 4 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?