Kino4ua.com
PG

Міський командо

Рік:
Ор. назва:
Suburban Commando
Країна:
США
Режисер:
Берт Кеннеді
Тривалість:
01:30:32
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Роль прибульця в новому фільмі обернулася для героя самою справжньою пригодою. Він був упевнений, що у нього все вийде, але подумати не міг, що його не перевірений космічний корабель так швидко потерпить крах. Це для нього стало великим уроком. Тепер він змушений робити все, щоб впоратися з наслідками аварії.

Він знімає кімнату в непоганому селищному будинку. На більше у нього просто немає грошей. Намагається зв'язатися зі своєю знімальною групою, щоб його забрали звідси. В цей час встигає влипнути в неприємності і розтринькати свій силовий костюм, який знаходить глава сімейства. Тепер прибулець він. ©Kino4ua Міський командо 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?