Kino4ua.com
PG

Крокодил Данді 2

Рік:
Ор. назва:
Crocodile Dundee II
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Джон Корнелл
Тривалість:
01:51:36
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм "Крокодил Данді 2" - це продовження комедійної історії про Данді, людину, яка є безстрашним мисливцем, а все його називають просто - Крокодил. Данді осів в Нью-Йорку і живе звичайним, розміреним життям разом зі своєю дівчиною Сью Чарлтон. Але їх безхмарне життя закінчується тоді, коли колишній чоловік Сью гине, але перед смертю встигає відправити колишній дружині фотографії, які є доказом злочинної діяльності колумбійської наркомафії. Наркоділки відправляються слідом за фотографіями, щоб схопити Сью, але вони не знають про існування Данді, який може приборкати крокодила, чого йому варто перемогти якихось мафіозі ... ©Kino4ua Крокодил Данді 2 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?