Kino4ua.com
PG

Крокодил Данді у Лос-Анджелесі

Рік:
Ор. назва:
Crocodile Dundee in Los Angeles
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Саймон Вінсер
Тривалість:
01:30:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Крокодил Данді в Лос Анджелесі (Crocodile Dundee in Los Angeles) - пригодницька комедія австрало-американського виробництва 2001 роки від режисера Саймона Уїнсер. Є продовженням дилогії про австралійському мисливця на крокодилів, яка була популярна в вісімдесятих роках минулого століття. Охмуривши американську журналістку, Мік Данді переселяється з австралійського глушини в величезний і пихатий Лос Анджелес. Мегаполіс зустрічає мисливця досить вороже - своїм незрозумілим акцентом і розкутими сільськими манерами, той досить часто ставить у глухий кут місцевих жителів і раз по раз потрапляє в смішні й безглузді ситуації. Але, поступово життя налагоджується - Данді влаштовується на роботу в одну з голлівудських кінокомпаній, де його професійні навички по роботі з фауною виявляються дуже до речі. Крім того, його жінка стає главою одного з найбільших міських газетних видань, і Мік починає допомагати своїй коханій розплутувати складна справа про вбивство. Тут теж згодилися його навички-адже полювання на чотирилапих хижаків мало чим відрізняється від полювання на двоногих ... ©Kino4ua Крокодил Данді у Лос-Анджелесі 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?