Kino4ua.com
R

Такий самий зрадник, як і ми

Рік:
Ор. назва:
Our Kind of Traitor
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Сюзанна Вайт
Тривалість:
01:47:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Викладач літератури в університеті Перрі Маккендрік і його дружина адвокат Гейл знаходячись в романтичній подорожі по Середземномор'ю зупинилися в посушливому Марокко. Чоловік по дурості зрадив дружині з однією зі своїх симпатичних учениць і, щоб врятувати шлюб, був змушений загладити провину. На курорті головний герой знаходить спільну мову з дружнім російським бізнесменом Дмитром і переймається до нього довірою. Разом вони п'ють дорогі напої і грають в теніс.

На одному з вечорів олігарх здійснює несподіване зізнання, що є членом впливового злочинного угруповання і сприяє відмиванню брудних грошей. Останнім часом бандитські боси найняли невловимого кілера з блакитними очима, що вбиває одного за іншим неугодних членів синдикату. Він передав йому флешку з цінною інформацією державної ваги і попросив передати її в службу британської зовнішньої розвідки в обмін на захист. Під загрозою опинився він і його дочка.

Перрі передає інформацію агенту МІ-6 Гектору. Стало відомо про декілька корумпованих англійських політиків, що отримали 5 мільйонів фунтів стерлінгів за схвалення нового банку в Лондоні. Дмитро не видає їх імена, поки йому не буде надано політичний притулок. ©Kino4ua Такий самий зрадник, як і ми 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Всікацапипідараси
    Всікацапипідараси
    14 серпня 2021 10:33
    + 0 -
    Тупий фільм пздц ))))