Kino4ua.com
PG-13

Перевізник: Спадщина

Рік:
Ор. назва:
Перевізник: Спадщина
Країна:
Франція, Китай, Бельгія
Режисер:
Камілль Деламарре
Тривалість:
01:35:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Доставити посилку - що може бути простіше? Вам все пояснить Френк Мартін, кращий в світі перевізник. Вашій увазі пропонується перезапуск мегапопулярной франшизи - свіжий бойовик «Перевізник: Спадщина». Головний герой, як і раніше, дотримується трьох основних правил поведінки: ніколи не запізнюватися, ніколи не знайомитися з клієнтом і не порушувати умови договору. Цього разу брутальний водій вступає в боротьбу з російським синдикатом работоргівлі. Якась Анна обманним шляхом наймає Френка. Мартін приймає замовлення і виявляється в пастці. Красуня Анна і три її милих спільниці викрадають батька Френка і починають шантажувати героя. Метою дівчат є змусити Мартіна виконувати їх вимоги. Але це перевізник, і значить, замовлення буде виконано. У кінокартині є все для першокласного бойовика: круті тачки - «в головній ролі" як і раніше повнопривідна А8, гарячі дівчата, блискавичні погоні, бійки і перестрілки. Немає, мабуть, одного - Джейсона Стетема в титрах. Наскільки це серйозний недолік - судити тільки глядачеві. У будь-якому випадку, новий персонаж нічим не гірше: він чарівний, сильний, вміє підкоряти дам, а його методи боротьби з ворогами мало чим відрізняються від дій минулого героя - протистояти йому не може навіть група озброєних людей. ©Kino4ua Перевізник: Спадщина 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?